Tafel reserveren?

Menu kaart

Welkom in Hotel Restaurant De Schelphoek.

Hotel Restaurant De Schelphoek ligt midden tussen het natuurgebied de Schelphoek en Tureluur, waar u naast schitterende bossen, kreken en het nationaal park Oosterschelde op korte afstand bent van de toeristische dorpen Burgh- Haamstede en Renesse en de stad Zierikzee waar u talloze uitgaansgelegenheden en winkels kunt ontdekken. Het hotel verstrekt overnachtingen en ontbijt aan toeristische en zakelijke gaste. Wifi en het ontbijtbuffet worden inclusief aangeboden.

We willen u een gezellig en leuk verblijf aanbieden met lekker eten, heerlijke drankjes, borrelplankjes en u kunt bij ons ook een leuk tafeltje voor de lunch of diner reserveren in ons restaurant. Vraag naar de mogelijkheden.

De keuken

De keukenbrigade van ons Restaurant staat garant voor een goede keuken, zowel vlees, vis als Vega. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten en waar mogelijk maken wij gebruik van regionale producten en leverancier.

Zijn er specifieke wensen geef het ons van te voren door, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Een luxe ontbijtbuffet

Na een heerlijke nachtrust de dag weer goed beginnen met een royaal en luxe ontbijtbuffet.

Wij houden rekening met de richtlijnen van het RIVM en passen ons aan in de situatie.

Restaurant-De-Schelphoek-6-1024x576