Welkom in Hotel De Schelphoek

Hotel-Restaurant de Schelphoek is een familie hotel gebouwd in 1963 en straalt een ongedwongen en romantische sfeer uit. De gemoedelijke gastvrijheid van de familie van Iwaarden en haar medewerkers en de welhaast onbegrensde service zorgen voor een weldadige rust en volledige ontspanning.

Hotel en Restaurant de Schelphoek
Terras de Schelphoek

Terrassen op het zuiden en westen

Comfortabele terrassen op het zuiden en het westen. Het natuurgebied de Schelphoek en het altijd fraaie Zeeuwse-decor zijn de ingrediënten van het sfeervolle buitenleven van de Schelphoek. Laat u verassen door de vele soorten vogels en andere dieren.

Wij zitten tegen het prachtige natuurgebied en de Oosterschelde aan met mooie uitzichten.

Natuurgebied De Schelphoek

Het natuurgebied Schelphoek is ontstaan na de watersnoodramp van 1953. Ten zuidwesten van Serooskerke voltrok zich een van de grootste dijkbreuken uit het rampgebied, die maar met moeite bedwongen kon worden. Na afsluiting van het enorme dijk gat keerde de rust terug. De vroegere onheilsplek is nu gevarieerd natuurgebied met water, oeverlanden en prachtige aangelegde bospartijen. Deze bospartijen bestaan voornamelijk uit de es, maar ook de eik, iep, populier en de zwarte els komen ervoor. Hier starten de mooiste wandelingen.

Natuurgebied de Schelphoek

Hotel faciliteiten

Comfortabele terrassen op het zuiden en het westen. Het natuurgebied de Schelphoek en fiets- en E-Harlie verhuur.