Activiteiten

e-Chopper huren

Actief

Wilt u lekker ontspannen de natuur in of gezellig met een groepje vrienden genieten ?

De Schelphoek is een uitstekende locatie waar vandaan u mooie tochten kunt maken naar o.a. Zierikzee, Burg-Haamstede, Westenschouwen, Brouwershaven of Renesse.

Vanaf 10 uur ’s morgens kunt u al een
E-Harlie huren bij ons & gratis parkeren. Kopje koffie met appelgebak of bolus, heerlijke lunch, borrelplank, a la carte of BBQ… het is allemaal mogelijk.

Het restaurant

Eten / drinken

De keukenbrigade van ons Restaurant staat garant voor een goede keuken, zowel vlees, vis als Vega. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten en waar mogelijk maken wij gebruik van regionale producten en leverancier.

De Schelphoek

Natuur

Het natuurgebied Schelphoek is ontstaan na de watersnoodramp van 1953. Ten zuidwesten van Serooskerke voltrok zich een van de grootste dijkbreuken uit het rampgebied, die maar met moeite bedwongen kon worden. Na afsluiting van het enorme dijk gat keerde de rust terug. De vroegere onheilsplek is nu gevarieerd natuurgebied met water, oeverlanden en prachtige aangelegde bospartijen. Deze bospartijen bestaan voornamelijk uit de es, maar ook de eik, iep, populier en de zwarte els komen ervoor. Hier starten de mooiste wandelingen.