Onze comfort kamers zijn tweepersoonskamers met een bad en wastafel op de kamer. Deze kamer is voorzien van een tweepersoonsbed. Het zijn lichte en mooie kamers met veel ramen. Op de kamer vind u schone handdoeken en toiletartikelen. Met de waterkoker kunt u zelf koffie of thee zetten.

Wifi Kluisje Restaurant
TV Bureau Hotel bar
Tweepersoonsbed Waterkoker Extra bed op verzoek

– Inchecken: 15:00 / 18:00
– Uitchekcen 10:00 – 11:00
– Kamer is inclusief ontbijt
– Kamer is inclusief gratis parkeren

Hoelaat moet ik in en uit checken?

Inchecken kan vanaf 15:00 tot 18:00 uur en Uitchecken moet voor 11:00. Komt dit niet goed uit voor u? Zet dit dan in de opmerkingen bij het boeken, en wij nemen contact met u op.

Zijn honden welkom ?

Ja, honden zijn bij ons in zowel het hotel als het restaurant welkom. Indien u uw hond (en) meeneemt naar ons hotel, dient u dit aan te geven bij het maken van uw reservering. Wij beschikken namelijk over een beperkt aantal kamers waarop huisdieren zijn toegestaan. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per kamer.  De huisdiertoeslag bedraagt € 15,00 per nacht per hond. Naast het hotel licht een natuurgebied “de Schelphoek” en daar is een groot gedeelte losloopgebied. Een mooi stukje natuur waar u heerlijk met een hondje kunt wandelen.

Tot wanneer kan ik annuleren, en zijn hier kosten aan verbonden?

Je kunt gratis annuleren tot 1 dag (24 uur) voor aankomst. Je betaalt de totaalprijs van de reservering als je annuleert na 1 dag (24 uur) voor aankomst. Als je niet komt opdagen dan betaal je de totaalprijs van de reservering.

Zijn er handdoeken aanwezig?

Alle kamers zijn voorzien van voldoende handdoeken.

Hoe laat is het onbijt open?

U kunt ontbijten vanaf 09:00 uur. Wilt u vroeger ontbijten? Geef dit even aan, en wij zorgen daarvoor.