Kreeftenmenu en aspergegerechten 2019

 

 

PAASMENU 2019

Bombe van gerookte Noorse zalm gevuld met

 Hollandse garnalensalade en dilleroom

*****

Licht gebonden aspergesoep met bieslookroom

*****

In de oven gegaarde Kabeljauwfilet op groene noedels geserveerd

Of

Gebraden piepkuiken met dragonsaus

*****

Verse aardbeien met vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom

 

Voor 2 gangen voor € 32,50 p.p.

3 gangen voor € 36,50 p.p.

4 gangen voor € 39.50 p.p.

 

VERSE LIMBURGSE ASPERGES

Voorgerechten:

Asperges met gedroogde ham en aardappelsalade

€ 12,50

Salade van  asperges met Stellendamse garnalen  en vinaigrette

€ 14,00

 

Soep:

Gebonden Aspergesoep met julienne van boerenhesp en bieslook

€  8,00

Hoofdgerechten:

Asperges á la Flamande, met boeren achterham gekookt ei,

peterselieaardappeltjes en botersaus

€ 24,00

Asperges met gepocheerde zalm, gekookt ei, peterselieaardappeltjes,

rivierkreeftje en dillesaus

€ 24,00

 Verse aardbeien met vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom

 € 8,00

 

3 gangen aspergemenu € 37,50

4 gangen aspergemenu € 42,50

 

 

Oosterschelde kreeftenseizoen is geopend!   tot juli 2019

 

 

Kreeftenmenu 2019

 

Gemengde salade met kreeft, coquille en asperges met kreeftenolie € 

*****


Bisque van kreeft afgemaakt met room, cognac en kreeftenvlees €


*****


Half gekookte kreeft gevuld met roergebakken kreeftenvlees, garnalen, lamsoor en kleine tomaatjes overgoten met vanille botersaus € 


*****


Verse Zeeuwse Aardbeien met vanille-ijs en slagroom
€  64,50        per couvert

 

Reserveren aanbevolen voor het kreeftenmenu!

 

 



 

 


Klik hier om te reserveren