Kreeftenmenu en aspergegerechten 2018

 

VERSE LIMBURGSE ASPERGES

Voorgerechten:

Asperges met gedroogde ham en aardappelsalade

Salade van  asperges met Stellendamse garnalen  en vinaigrette

Soep:

Gebonden Aspergesoep met julienne van boerenhesp en bieslook

Hoofdgerechten:

Asperges á la Flamande, met boeren achterham gekookt ei,

peterselieaardappeltjes en botersaus

Asperges met gepocheerde zalm, gekookt ei, peterselieaardappeltjes, rivierkreeftje en dillesaus

 

 

 

Oosterschelde kreeftenseizoen is geopend!   juli 2019

 

 

Kreeftenmenu 2019

 

Gemengde salade met kreeft, coquille en asperges met kreeftenolie € 

*****


Bisque van kreeft afgemaakt met room, cognac en kreeftenvlees €


*****


Half gekookte kreeft gevuld met roergebakken kreeftenvlees, garnalen, lamsoor en kleine tomaatjes overgoten met vanille botersaus € 


*****


Verse Zeeuwse Aardbeien met vanille-ijs en slagroom
€          per couvert

 

Reserveren aanbevolen voor het kreeftenmenu!

 

 



 

 


Klik hier om te reserveren