kerst menu catering salades

 

KERSTLUNCH 2018

25 EN 26 DECEMBER € 35,50

inclusief Aperitief Kir Royal

Aanvangstijd 12.00 uur tot 14.00 uur.

VOORGERECHTEN/SOEPEN

Gegrilde schelvis en gerookte paling met fijne couscous en een dressing van rode biet

of

Zacht gegaarde Iberico varkensfilet  met knapperige groenten en ruwe mosterd dressing

of
Heldere bouillon met bospaddenstoelen

of

Romige pompoensoep met croutons en quenelle dragonroom

HOOFDGERECHTEN
Haas rugfilet met een saus van bramen en rode portwildroomsaus

of

Visschotel, gevulde tongfilet met zalm, kabeljauw, Noorse zalmfilet, rouget

filet, mosselen en Stellendamse garnalen met kreeftensaus

DESSERT

Bitterkoekjespudding met Amaretto room

of

Advocaatparfait met advocaat en slagroom

 

* Ook vegetarisch gerechten mogelijk  vraag onze bediende naar  het menu.

 

'HRC De Schelphoek'.
Rijk en Margreet Bosland en crew. Serooskerkseweg 24

4327 SE Serooskerke

Telefoon:0111-671212

info@deschelphoek.nl

www.deschelphoek.nl

 

 

Kerstkeuzemenu 2018

Amuse: Knolselderijsalade met gerookte zalm en garnalen

Voorgerechten:

Gegrilde schelvis en gerookte paling met fijne couscous en een dressing van rode biet

of

Zacht gegaarde Iberico varkensfilet  met knapperige groenten en ruwe mosterd dressing

of

Bombe van gerookte Noorse zalmfilet met garnalen en cocktailsaus

of

Eendenleverpaté met vijgenchutney, zeezout en gemalen peper

Soepen en warme tussen gerechten:  
Krachtige gevogeltebouillon met scheutje sherry en shitake paddestoelen

of

Romige pompoensoep met croutons en quenelle dragonroom

of  
3 gratineerde Oesters met kruiden en oude geraspte kaas

of

Gebakken kabeljauw geserveerd van broodcrouton met gamba, pichles van mosterdzaadjes

en een saus van safraan  

Tussengerecht:
Cassissorbetijs met bubbels

 

Hoofd gerechten:

Tournedos met een truffeljus en verrijkt met eendelever

of

Haas rugfilet met een saus van bramen en rode portwildroomsaus

of

Visschotel, gevulde tongfilet met zalm, kabeljauw, Noorse zalmfilet, rouget

filet, mosselen en Stellendamse garnalen met kreeftensaus

of

Gebakken doradefilet met gamba ’s en kreeftendaus

 

Nagerechten:

Kaasplateau met  een selectie van 5 verschillende kazen met rozijnen en roggebrood

of

Bitterkoekjespudding met Amaretto room

of

Vossenbessen parfait met preisselberen en slagroom

of

2 soesjes gevuld met vanille-ijs overgoten met warme caramelsaus

 

Kerstmenu :

3 gangen voor € 42,50 p.p. 4-gangen € 47.50 p.p. 5 gangen € 52,50 p.p.

Wij serveren uitsluitend het kerstmenu

RESERVEREN wordt aanbevolen

 

 

 

Salades

Wij verzorgen ook uw kerst en Nieuwjaar salades voor bij u thuis.

Salades te bestellen vanaf 4 personen.

Alleen afhalen mogelijk.

De salades worden geserveerd op RVS-schalen, de boter en sausjes worden in porselein geleverd en alles gecompleteerd met stokbrood en servetten.Geachte familie,

Vlees hors d’oeuvre varié

Huzarensalade en aardappelsalade begeleidt met gevulde eieren, gevulde tomaten, wild- kippenpãté, gedroogde ham met meloen,

verschillende soorten vleeswaren tomatensalade, komkommersalade, rauwkost, met roomboter, kruidenboter, stokbrood en kerriesaus, mosterdsaus en Cumberlandsaus.

Voor € 15,00 p.p. minimaal 2 personen 

Vis hors d’oeuvre Neptune

Russische salade met gevulde eieren, gevulde tomaten, met garnalen, Noorse zalmsalade. gerookte heilbotfilet, gemarineerde zalmfilet, gerookte palingfilet, koude mosselen in het zuur, verse haringfilet, gerookte makreel en tomatensalade, komkommer salade, rauwkost, remouladesaus, cocktailsaus, mosterdsaus,

stokbrood, roomboter en kruiden boter.

Voor € 16,00 p.p. minimaal 2 personen.

HET SCHELPHOEKBUFFET

Dit koude buffet bestaat uit: Hollandse garnalen, verse haringen, gevulde eieren, gevulde tomaten met krab en cocktailsaus, zalmsalade,

Russische salade, rauwkostsalade, gerookte paling, gerookte heilbot, gerookte zalm, verse rode zalm, makreel, koude mosselen in het zuur,

Gedroogde Ardennerham, wild- Ardenner- peperpãté, gebraden kuikenfilet, alles feestelijk opgemaakt met verschillende soorten vruchten.

Remouladesaus, kerriesaus, cocktailsaus, Cumberlandsaus, roomboter en kruiden boter.

Voor € 27,50  p.p. minmaal 2 personen

Hotel Restaurant en Cateringservice De Schelphoek

Serooskerkseweg 24

4327 SE Serooskerke

tel 0111-671212, fax 0111-671991 email: info@descchelphoek.nl

www.deschelphoek.nl          


Klik hier om te reserveren