Brunchkaart en Pasen 2019

PAASFEEST 2019

In het paasweekend  2019  kunt u reserveren voor het paasdiner.

Op zondag voor de Paasbrunchbuffet

Van 11.30 uur tot 14.30 uur

 

PAASBRUNCH À € 32,50 p.p.

 Ontvangst met een glas prosecco

*****

Heldere tomatensoep met verse kruiden

*****

Koud buffet: opgemaakte gerookte zalm, rijk opgemaakte vissalade, Noorse garnalen met cocktailsaus, Hollandse huzarensalade, gerookte Ardennerham met meloen, romige aardappelsalade, boeren patéschotel met Cumberlandsaus, jong belegen kaas,

‘Old Amsterdam’, boerenachterham, rosbief, luxe broodassortiment, boter, kruidenboter, jam en hagelslag

*****

Warm buffet: gepocheerde vis met witte wijnsaus, kip op een bed van groenten en aardappelen, frites, mayonaise, roerei en uitgebakken bacon

Onbeperkt koffie, thee, melk en frisdranken.

De brunch wordt afgesloten Omelette Sibérienne als dessert

Kinderen tot 12 jaar € 15,00 p.p.

 

PAASMENU 2019

Gerookte Noorse zalm met Hollandse asperges en Stellendamse garnalen

*****

Licht gebonden aspergessoep met boerenham en asperges

******

Spoom van citroensorbet ijs met prosecco

*****

Op de huid gebakken zeebaars met risotto, spinazie en dragonsaus

Of

Gebakken kalfsrib-eye met grote garnalen en orientaalsesaus

*****

Sinasappelparfait met Grand manier en slagroom

 

Voor 2 gangen voor € 27,50 p.p.

3 gangen voor € 32,50 p.p.

4 gangen voor € 39.50 p.p.

5 gangen voor € 42,50 p.p.


BRUNCHBUFFET "SEROOS"
Tomatensoep met dragonroom
Of
Heldere groentesoep
*****
0pgemaakte schalen met Huzarensalade, Russische salade.
verschillende soorten vleeswaren met gedroogde Ardennerham met meloen,
Gekookte en getouwde boerenhesp met honingsaus.
Koude mosselen in het zuur met gerookte makreel,
Een salade van Noorse garnalen in kerriesaus,
Zalmpate met mierikswortelsaus
Komkommersalade, rauwkostsalade en tomatensalade.
Remouladesaus, cocktailsaus,
Geserveerd met witte en bruine broodjes,
stokbrood, croissants
*****
Gebakken verse worstjes, gebakken ontbijtspek,
Roerei met tomaat en kippenragout.
Boter en kruidenboter.
*****
Vanille-ijs met pistache-ijs met aardbeien saus en slagroom
Inclusief koffie, thee en melk.

€ 27,50 P.P.


BRUNCHBUFFET "SCHOUWEN"
Schouwse vissoep,
Of
Heldere Ossenstaartsoep met Madeira
*****
Verschillende opgemaakte salades: vleessalade en vissalade.
Verschillende soorten paté: Peperpate, champignonpate,
Ardennerpaté met Cumberlandsaus geserveerd.
Verschillende soorten ham: Gedroogde Ardennerham met meloen.
Gegrilde boeren hesp met honingsaus,
Gerookte Noorse zalmfilet
Gerookte heilbot filet,
Gerookte aalfilet,
Gerookte makreelfilet
Mosselen in het zuur
Salade van Noorse garnalen met kerriesaus
Zalmpate
Rivierkreeftjes
Komkommersalade, rauwkostsalade, tomatensalade,
Remouladesaus, kerriesaus, cocktailsaus, cumberlandsaus,
Witte en bruine broodjes, croissant, stokbrood,
Boter, kruidenboter.
*****
Kippen drumsticks,
Boeuf Stroganoff,
risotto met doperwten
*****
Chocolade-ijs, een soesje gevuld met vanille-ijs
en warme karamelsaus met slagroom

Inclusief; koffie, thee, sinasappelsap en melk.

€ 35,50 p.p.


BRUNCHBUFFET "SCHELPHOEK"
U wordt verwelkomd met een kir Royal
Aansluitend wordt geserveerd
Kreeftensoep met room en cognac
Of
Heldere runderbouillon met kruidenflensjes
*****
Verschillende opgemaakte schalen met huzarensalade, Waldorfsalade en Russischesalade
begeleid met gevulde eieren en gevulde tomaten met Hollandse garnalen met cocktailsaus.
Verschillende schalen met:
Gerookte Noorse zalm Gerookte heilbot filet
Gerookte palingfilet Gerookte makreelfilet
Noorse zalmpate Hollandse haringen met uitjes
Hollandse garnalen
Verschillende schalen met vleeswaren:
fricandeau, rosbief, cervelaat,
Gedroogde Ardennerham
Gekookte boeren hesp met honingsaus
Verschillende soorten paté;
Peperpaté, Ardennerpaté, Champignonpaté
Komkommersalade, rauwkostsalade, tomatensalade,
Witte en bruine broodjes, croissants, stokbrood
Cocktailsaus, remouladesaus, kerriesaus, Cumberlandsaus
Roomboter en kruidenboter,
*****
Gepocheerde Noorse zalm, Hollandse kabeljauw in dille en kreeftensaus
Gebraden kipfilet met kerriesaus.
Gebraden varkensoesters met pepersaus
Risotto, Rösti rondjes, aardappelkroketjes, en roerbakgroenten
*****
Grand dessert op bord geserveerd.

Inclusief: 1 glas witte of rode wijn, koffie, thee, melk en jus d'orange.

€ 39,50 p.p.

.


Klik hier om te reserveren